Ποιοι είμαστε

Προς το παρόν είμαστε μια ομάδα δύο ατόμων που μοιραζόμαστε την αγάπη για το διαδύκτιο και την προώθηση οργανισμών. Αν και τo εκπαιδευτικό υπόβαθρο του καθ’ ενός είναι διαφορετικό συνδιάζουμε διαφορετικές δυνάμεις για την σφαιρική επίτευξη των στόχων μας. 

Το όραμα

 

Όραμα των DiGiAnts αποτελεί η αδιαμφισβήτητα αποτελεσματική συνέργεια με τα ενδιαφερόμενα κοινά (παρόχους και πελάτες μας) σε ένα ασφαλή διαδικτυακό κόσμο αλλά και την ένταξη αυτών σε μια μεγάλη διαδραστική οικογένεια με σκοπό την αλληλοϋποστήριξη και την ανάπτυξη χρήσιμων διασυνδέσεων.

Η αποστολή

 

Αποστολή μας είναι η άρτια δημιουργία και/ή διαχείριση των διαδραστικών πόρων και εικόνας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων προς την ευημερία. Οι ανάλογες ενέργειες πραγματοποιούνται με γνώμονα τη φιλικότητα στους χρήστες και στη μηχανή αναζήτησης, προωθώντας την ασφάλεια, τη χρηστικότητα αλλά και το ωφέλιμο περιεχόμενο. Σχετιζόμαστε με δεσμούς ανάπτυξης, ενημέρωσης, αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και σκοπεύουμε στην καλλιέργεια της διαδικτυακής κουλτούρας τους σε βαθμό που οι ίδιοι θα επιθυμούν να ασχολούνται με τα ηλεκτρονικά μέσα τους και να κρίνουν εποικοδομητικά τις σχετικές ενέργειες μας.

 

Γνωρίστε τα μυρμήγκια

Αχιλλέας Κεστεκίδης

Αχιλλέας Κεστεκίδης

Digital Marketing Executive

Γρηγόρης Σφακιανός

Γρηγόρης Σφακιανός

Digital Marketing Executive